torstaina, joulukuuta 01, 2011

Mitä ostat Lidlistä?

Minusta on aina mukava käydä reissussa ollessa ruokakaupassa. Haaparannankin puolella on hauska ihan vaan katsella ruokakauppojen hyllyjä ja miettiä, miten ruotsalaiset ostavat kotiin valmiita voileipäkakkuja tai pakastekatkarapuja.

Koti-Oulussa vähän vastaavanlaisiin tunnelmiin pääsee Lidlissä, josta tykkään ostaa etenkin yläkuvassa näkyvää suklaata. En ole kovinkaan valveutunut suklaansyöjä, mutta tuo Ecuador sopii minun makunystyröihini harvinaisen hyvin.

Tällä kertaa Lidlistä lähti myös bratwurstia ja currya (joku saattaakin arvata, mihin tarkoitukseen) sekä kokeiluluontoisesti paketillinen pekonia. Aika usein ostan myös pähkinöitä tai purkitettuja pikkukurkkuja. Myös Lidlin pakastetuotteita ovat monet kehuneet.

53 Comments:

At 1/12/11 20:46, Blogger Mai said...

Mä ostan usein noita samaisia suklaita, aivan mielettömän herkullisia!

 
At 1/12/11 20:48, Blogger Rosmariini said...

Minä en osaa päättää, tykkäisinkö enemmän vadelmasta vaiko sitruksesta.

 
At 1/12/11 20:51, Blogger Daphnion said...

Lidlin suklaat ovat parhautta. Samaten spelttikeksit ja jogurtit. Jogurttihyllyllä vaan nykyään aina harmittaa, koska tarjonta ei ole vähälaktoosista. :)

 
At 1/12/11 20:53, Blogger Virpi said...

Nuo suklaat on kyllä hyviä. Mulla on joku Lidl-rajoittuneisuus, en tajua miten en pääse yli siitä vaikka tiedän, että sieltä sais monia hyviäkin tuotteita. Käyn siis harvoin ja ostan yleensä juomia. Tuo miehekkäämpi puolisko kyllä tykkää niiden lihatuotteista.

Ja oisko makkarat ja curry muuntumassa currywurstiksi?

 
At 1/12/11 21:02, Blogger Sera said...

Käyn lidlissä usein koska köyhänä opiskelijana olen huomannut että siellä on oikeasti halpaa, mutta silti hyviä tuotteita!

Suklaat ovat tosi hyviä, etenkin joulun aikaan on pakko ostaa palacen suklaakonvehtirasia. Tykkään lisäksi kovasti lidlin vaniljajäätelöstä (en muista nimeä, mutta 1-1,5 l paketti) enkä sen jälkeen ole voinut muita vaniljajäätelöitä syödä, koska ne ei maistu yhtä hyviltä. x)

Lidlistä lähtevät myös kaikki mehut, pähkinät (ne peltipurkissa on tosi hyviä), hedelmät, vihannekset, kananmunat ja silloin tällöin lihaa. Ja tietenkin maito.

 
At 1/12/11 21:09, Blogger Rosmariini said...

Daphnion: Spelttikeksit, hmmm. Välttelen yleensä keksihyllyä kaikissa kaupoissa, mutta pitääpä käydä tuon verran kurkistamassa.

Virpi: Aivan oikein. :)

Sera: Sitä vaniljajäätelöä on muuten kehuttu! Siinä taitaa olla ihan oikeita(?) vaniljapisteitä seassa.

Unohdin muuten pyöreään pahvirasiaan pakatun sulatejuuston. Onko siinä nyt sitten kuva-aiheena naurava lehmä vai hymyilevä vasikka. Minä en niinkään itse siitä välitä, mutta se on toiselle jauhajalle Lidlin tärkein ostos.

 
At 1/12/11 21:12, Anonymous Anonyymi said...

Lidlin pakaste-paella on vaan niin hyvää!

 
At 1/12/11 21:14, Anonymous Anonyymi said...

Nuo suklaat ovat taivaallisia. Appelsiini on ehdoton lempparini, joskaan ei se vadelmakaan pahaa ole. Kinuski on ok.

Me ostamme Lidlistä yleensä oikeastaan joka viikko maidot, kermat ja leikkeleet (Dulanon Venezia ja Bretagne -salamit ovat nannaa). Mies ei tykkää suomalaisista piimän makuisista Edameista, joten myös juusto eli ihan perus edam tulee ostettua tuolta. Jos on tiedossa pekoniaamiainen, ostetaan juurikin tuota pekonia. Mies taitaa kyllä tykätä siitä vähän enemmän kuin minä.

Positiivinen yllätys oli myös Eridanous Feta, joka myydään rasiassa. Paatunut Patroksen ystäväkin tykästyi tuohon ja se on jo paljon sanottu. Ja jos ei käytä kalamata-oliiveja, vaan ostaa jotain perusfigaroa, niin on pakko vinkata myös Lidl:n tavallisten mustien oliivien suuntaan. En tiedä, että mitä ihmeainetta niissä on, mutta niitä voisi mutustella koko purkin kerralla.

Jopas nyt innostuin.

 
At 1/12/11 21:15, Anonymous Anonyymi said...

Tänään tarttui mukaan kaksi _sinistä_ pussia Goody Special Mueslia. Parempaa mysliä samaan hintaan saa etsiä.

Joskus ostan myös Hariboja ja kirpsakoita karkkeja, juustoa, jukurttia ja hedelmiä, mutta em. mysli on ja pysyy.

Pikkuenkeli

 
At 1/12/11 21:19, Blogger Heidi said...

Kuinkas sattuikaan, juuri tänään tein reissun Tuiran Lidliin ja ajattelin heti kirjoittaa jutun aiheesta, niin mukava reissu se oli, kun Tuirassa on muutenkin niin nostalgista opiskeluaikoihin liittyen :)

Lidli on kyllä mun lempikauppoja ja sieltä saa vaikka mitä hyvää. Ostan mm. grillattua paprikaa (säilyke) ja perunasalaatti on sata kertaa parempaa kuin muut valmissalaatit. Vaihtuvassa valikoimassa on aina jotain kivaa ja jännää ja vihannekset ja hedelmät on hyviä ja edullisia. Taidan olla oikea Lidli-fani ja kävisin siellä useamminkin, ellei mies haluaisi yleensä jonnekin "normaaliin" kauppaan ;)

 
At 1/12/11 21:28, Blogger Rosmariini said...

Anonyymi: Piti ihan googlettaa tuo paella. Sillä näyttäisi olevan vannoutunut fanikuntansa.

Anonyymi2: Ooh, fetasuositus. <3 Iso kiitos! Enpä ole tuota itse hoksannutkaan. t. toinen Patroksen ystävä

Pikkuenkeli: Siitä ei ole pitkäkään aika, kun joku kehui juuri tuota samaista mysliä.

Heidi: Jopas me olemmekin nyt samalla aallonpituudella. Ja saman kaupan asiakkaana (tosin omana opiskeluaikanani nykyisen Lidlin paikalla taisi olla Alko ja posti). :)

 
At 1/12/11 21:33, Anonymous Anonyymi said...

Minäkin ostan aina noita suklaita. Appelsiini on oma suosikkimakuni, mutta tänään ostin mustaherukkaa, koska semmoinen uusi versio näytti olevan hyllyssä.

Yleensä mukaan tarttuu myös AB-piimää, kuohukermaa, mozzarellaa ja vihanneksia.

Grana Padano -juustoraaste on hyvää. Tykkään myös sangoissa myytävästä kreikkalaisesta jugurtista, maistuu mielestäni paremmalta kuin esim. Lindahlsin vastaavat.

Milbonan maustamattomat rahkat ovat samoja kuin muissa kaupoissa myytävät Ehrmannit. Läheisessä Valintatalossa Ehrmann maksaa 0,89 ja Lidlissä sama on sen 0,59.

Tänään ostin myös aurinkokuivattuja tomaatteja lasipurkissa sekä latva-artisokkaa samanlaisessa purkissa. On vielä maistamatta, mutta työkaveri ainakin kehui noita tomaatteja. :)

 
At 1/12/11 21:35, Anonymous Anonyymi said...

Luumukeitto, sellanen litran purkki, nam... JA sitte se naudanjauheliha, sellanen kilon paketti ko maksaa vaan citosen, ei aina saa mut sillon ko sitä saa niin pitää käyä hamstraas... Tonnikala auringonkukkaöljys, siis paloina on pal parempaa ko muual... Mitäs vielä, näin joulun aikaan tietty glögi... Ja jajajajajaja.... =DDD

 
At 1/12/11 21:39, Blogger Heidi said...

Niin taisi olla minunkin aikaan, Lidli tuli vasta ihan viime metreillä ;) Tuiraan oli avattu mielenkiintoisen näköisiä pikkukauppoja, joissa myydään etnistä ruokatavaa. Kiva, kun näitä on nyt Ouluunkin tullut useampia :)

 
At 1/12/11 21:41, Blogger kaulin said...

Minulla Rex-kakun leivontaan liityy ehdottomasti Lidlistä saatavat oikeanmalliset keksit, nimeä en muista, mutta hyviä ovat ihan paljaaltaankin, nam. Myös minulle tarttuu mukaan noita samoja suklaita ja sen lisäksi Jelly bean-karkkeja, mutta toki myös oikeaa ruokaa. Milbonan vähärasvainen jogurtti on todella maukas ja maistuu sopivan happamalle. Pakastevihannespussit ovat myös suosikkejani.

 
At 1/12/11 21:48, Blogger Janna said...

Mä ostan Lidlistä melkein kaiken taloutemme ruoan. Monet jutut ovat siellä paljon parempia kuin suomalaiset (tai suomalaisten kauppojen) vastikkeet. Lidlin pekoni on tutkimusteni mukaan parasta. Samoin suklaat. Lidlin sämpyläjauhoseoksesta teen kaikki leipomukseni, koska suomalaiset jauhot eivät jostain syystä sovi. Myös maitorahka (rasvaa 4 %!), kreikkalainen jogurtti (paljon parempaa kuin Lindahlin), kaikki juustot, pähkinät ja kermat ovat Lidlissä ihan huippuja. Juustovalikoima on laaja eikä käteen osu vahingossakkaan mitään kamalia laittijuustoja, koska sellaisia ei juurikaan ole. Feta ja mozzarella ovat ihan erityisen hyviä, samoin grana padano, mustaleima ja goudat.

Kasvistiskiltä saa nykyään laajalla valikoimalla kaikkea jännää, kuten maa-artisokkaa, ruusukaalia, punakaalia, rucolaa ja yrttejä rutkasti muita kauppoja halvemmalla. Lidlin kylmäsavulohi on parasta. Ja tonnikala oliiviöljyssä. Samoin kalamataoliivit ja aurinkokuivatut tomaatit. Ja varrasleipä.

Ja jos joskus on ihan pakko syödä jotain nopeaa mättöä, pakastepizzat ja kalapakasteet ovat kyllä hulluna parempia kuin normikaupoissa.

Ihan parhaita ovat myös eri maiden herkut, jotka vaihtelevat viikoittain.

 
At 1/12/11 21:59, Blogger Salla said...

Minäkin asioin tosi paljon Lidlissä. Vakio-ostoksia ovat maitorahka ja Vitafit-appelsiinimehu lasipullossa (8 % hedelmälihaa). Se on parasta appelsiinimehua jota tiedän!

Noita kuvan suklaita ostan usein, samoin pähkinäsekoituksia ja kuivattuja karpaloita. Miehelle maistuvat Lidlin makkarat, nakit ja perunasalaatti. Ostan Lidlistä myös usein juustoja, niissäkin on aivan loistava hinta-laatusuhde. Hyvää fetaa, hyviä valmiita juustoraastesekoituksia, hyvää emmentalia, hyvää goudaa, hyvää kaikkea...

 
At 1/12/11 22:04, Blogger Jael said...

Suomessa käydessäni asioin aina Lidlissä ja etenkin nuo ihanat suklaat ovat juuri sellaisia mitä ostan sieltä. Monta muutakin hyvää juttua löytyy sieltä:)

 
At 1/12/11 22:09, Anonymous Geranium said...

Meidän lähin kauppa on Lidl, joten sieltä tulee osterrua monetkin asiat, mutta nimenomaan haluan sieltä myslin, sinisessä foliopussissa olevan ja 1 kg pussissa myytävän luomuvehnäjauhon, joka on ihan parasta pizzan pohjaan.
Kiitos suklaa-cvinkistä, fazer fanina en ole tullut kokeilleeksi.

 
At 1/12/11 22:10, Blogger Niina Oivi said...

Lidl rulets!
Suklaat (just nuotkin)
Mielettömän herkut ja HALVAT jugut,
luomuriisisuklaakakut,
juustot!
Maustehylly on myös kattava. Samoin luomumehut!
Mieheni joka lihaa syö - kehui ilmakuivattua kinkkua, itsellä ei kokemusta tästä.
Semmonen jätski mikä on suorastaan ilmanen isossa puketissaan on todella NAM.
Myslit!
Ja appelsiimehu siinä lasipullossa, aina ostan.

Oon miettiny onko mussa jotain vikaa kun en näje mitään rajoitetta käydä Littosessa ja onkohan jollakin siks että siellä on toosi rumat muovipussit... hehe

 
At 1/12/11 22:30, Anonymous madde said...

artisokansydämiä. sekä suolavedessä että öljyssä. joskus kreikkalaista jugurttia. jo mainittua fetaa.

 
At 1/12/11 22:35, Anonymous Sofia said...

Lidlistä saa kaikennäköistä hyvää mitä ei muualta viittiikkään ostaa! Esim. Appelssiinimehua mikä on siellä maidon luona, se ei oo sitä tiivisteestä tehtyä vaan tuoreetta, NAM! Sitten ne ihanat terttutomaatit mitä muualta ei saakkaan ja tässä kysyeisessä lidlissä on leipomo josta saa ihania tuoreita karjalanpiirakoita!! Suklaa on kans tosi hyvää niinku on jo moneen kertaan sanottu :). Lidl rules <3.

http://souphie.wordpress.com/

 
At 1/12/11 22:40, Blogger Janna said...

Apua, pakko vielä lisätä pari juttua: se parmankinkku on tosi hyvää! Samoin paperipussileipä, oliskohan nimeltään moniviljaleipä, iso, rapeakuorinen, täydellinen.

Lidlin jätskiareena on mahtava myös, suklaa- ja vaahterasiirappi-pähkinäjädet ovat ihan omiaan, samoin vanilja, jonka kanssa perusvaniljajätskejä on turha asettaa edes samaan riviin.

Niin ja banoffeeta varten suklaadigestivet!

 
At 1/12/11 22:42, Anonymous Anonyymi said...

Yllättävän suosittu tuntuu Lidl olevan ruokablogin seuraajien keskuudessa. Itse en osta Lidlistä yhtään mitään, ja tuttavapiiristäkään ei montaa Lidlissä kävijää löydy, joten kommentit kieltämättä yllättävät :)

Mutta fetasta - kyllä oikea lampaan- ja vuohenmaidosta tehty feta jota myydään suomalaissakin marketeissa on ainoa hyvänmakuinen, en muista merkkiä lonkalta. Patros on kieltämättä suosikkini fetankorvikkeena joissan ruoissa.

 
At 1/12/11 23:04, Blogger Rosmariini said...

Anonyymi3: No hitsi, nyt jäi kyllä vaivaamaan tuo mustaherukka, kun en ole sitä suklaata vielä maistanut.

Anonyymi4: Luumukeittokin kuulostaa aika jouluiselta. :)

Heidi: Minäkin kurkin yhtenä päivänä ihan uutta miniruokakauppaa bussin ikkunasta.

Kaulin: Pitää ottaa tosissaan se keksihylly tarkempaan syyniin.

Janna: Pitkäaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet Lidlin pekonin parhaaksi. :) Pirkka-pekoniakin on muuten muistaakseni joku kehunut (tästä paljastuu nyt, että keskustelen ihmisten kanssa pekonista varsin usein).

Mites muuten se ruoka, johon tuli avokadoa ja kylmäsavulohta?

Salla: Tuo samainen appelsiinimehu oli meilläkin takavuosina suuressa suosiossa. Samoin kuin Saskia, mutta nykyään ei tule enää ostettua kivennäisvettä kotiin.

Yaelian: Lidlit ovat ilmeisesti sitten ihan eurooppalainen ilmiö, jos siellä teillä ei niitä ole.

Geranium: Lidlissä tulisi käytyä kyllä useamminkin, jos se olisi lähikauppa. Omaan sijaintiini nähden se vaatii aina vähän erillisen kauppareissun. Nyt oli ihan pakko käydä täydentämässä suklaavarastoja ja hakemassa wurstitarpeet.

Niina Oivi: Rumat muovipussit! :D

Madde: Artisokansydämet = herkkua!

Sofia: Terttutomaattejakin voisin vetää pari tertullista saman tien.

Janna: Jätskiareena! :D

Anonyymi5: Lidli on kyllä melkoinen mielipiteen jakaja. Siitä tulee aina kinasteltua muutamien tuttujenkin kanssa. :)

 
At 1/12/11 23:40, Anonymous Anonyymi said...

Olen käynyt kerran Liiterissä, silloin kun ensimmäinen tuli Jyväskylään. Puolet ostoksista oli OK, loput eivät (esim. Tagliatelle ei kypsynyt ikinä).

Haaparannalta sen sijaan ostamme ICA:sta vaikka mitä aina pohjoisessa käydessämme, sieltä saa vaikka mitä kivaa ja hyvää.

 
At 2/12/11 08:16, Blogger Amalfin sitruuna said...

Meillä asioidaan Lidlissä ehkä kerta vuoteen, osittain sen sijainnin takia. Mutta silloin kun käydään niin ostoslistalla on pääasiassa suklaat ja juusto. Joskus kokeilussa oli jokin rikas jäätelö ja jogurtti.

 
At 2/12/11 08:35, Blogger Sari - CampaSimpukka said...

Ostan usein salamia ja muita meetvurstileikkeleitä Lidlistä, mehuja, juustoja. Käyn viikottain Lidlissä. Olen huomannut, että moni jotenkin ujostelee tai nolostelee Lidlissä käymistä, sanoo, että no minä vaan äkkiä kävin, kun ei ehtinyt sinne vakikauppaan tai no kun se on tuossa lähellä. Joku mainitsi leipomon, se lienee kyllä lähinnä paistopiste, ymmärtääkseni raakapakasteita paistelevat niissä. Jyväskylän Lidleissä ei vielä ole paistopisteitä.

 
At 2/12/11 08:39, Anonymous Sanni said...

Justiinsa eilen käytiin Lidlissä ja mukaan tarttui juuri tuota samaista suklaata. Ja onhan tuolta tullut ostettua vaikka mitä herkkua. Takavuosina tytär kävi kavereineen lähikaupungissa ja kävivät sen kaupungin Lidlissä ja hämmästytti kavereita ja yhden kaverin kuskina ollutta äitiä, kun osti samaa sieltä kuin minä yleensä ostan: Saskia -kivennäisvettä ja floralys-wc paperia. Eikä muuta. Kaverit ostelivat karkkeja ja muuta hyvää, kun tytär tuli tuliaisineen kotiin...heh.

 
At 2/12/11 08:40, Anonymous Heleen said...

Ohikulkumatkalla kannattaa aina poiketa, kunhan muistaa mikä kaupunki ja maa on kyseessä, niin ovat samanlaisia sisältä :)
Appelsiinimehua ostan joka viikko, vaihtuvista herkuista tekee aina löytöjä, I-oluttakin tulee ostettua. Paistinpannuissa on hyvä hinta-laatusuhde. Avokadot ovat parhaita!

 
At 2/12/11 08:54, Anonymous Anonyymi said...

Listalta on jäänyt kokonaan pois Lidlin luomuketsuppi! On muuten hyvää! -Sohvi-

 
At 2/12/11 10:30, Blogger Rosmariini said...

Hehehee. Minä en ole Lidlissä käymistä hoksannut nolostella ollenkaan. Sen kun vaan hölmönä fiilistelen ja kuvittelen olevani puoliksi ulkomailla. :D Tämähän on nyt sama kuin olisin julkisesti toitottanut lukevani iltapäivälehtiä (joita en tietenkään lue paitsi joskus ohimennen ja vahingossa;).

Ei vaan minusta on mukava käydä kaikenlaisissa kaupoissa, vaihtelu virkistää.

 
At 2/12/11 10:57, Blogger Meri, Helsinki said...

Ostitteko pekonia Paleo Croissantteja varten? Kyllä varmaan? :-D

Minä ostan Lidlistä (silloin kun harvoin satun sellaiseen) tummaa suklaata, pähkinöitä, öljytonnikalaa, luomuomenoita ja riisikakkujakin... Kaikkea sitä. Suklaa on parasta! Aijoo ja pikkukurkut purkissa. :-P

Englannissa sai myös aivan älyttömän hyvää savustettua kalaa, ei siis lohta.

 
At 2/12/11 11:06, Blogger Rosmariini said...

Hei mutta loistoidea! Tuijotin just aamulla paria pöydällä lojuvaa banaania, joten nehän kääritäänkin muuten pekoniin.

Ei Elvis VOI olla väärässä.

 
At 2/12/11 13:59, Blogger Salla said...

Näistä, mitä vielä on mainitsematta: saksanpähkinäjäde on aivan uskomattoman hyvää. Ja ainakin aikaisemmin "kreikkalaisissa herkuissa" oli fetalla täytettyjä herkkusieniä ja jalapenoja.

Avokilla on paljonkin Lidl-ennakkoluuloja, itse koen suurempaa vastenmielisyyttä S-ryhmää ja Keskoa kohtaan. :)

 
At 2/12/11 15:31, Anonymous Cerp said...

Lidl kirvoittaa multa (kai) ekan kommentin tänne! Meinaa Lidlin vuohenjuusto on oikein maukasta ja suht edullistakin muistaakseni. Toinen sieltä hamstrattava asia on passionjugurtti, koska se maistuu samalta kuin Arlalla muinoin myynnissä ollut. Niin ja se hedelmälihallinen appelssiinimehu! Oi nam.

 
At 2/12/11 17:31, Blogger Rosmariini said...

Hienoa, että Lidli kirvoittaa kommentteja. :) Seuraavalla kerralla taidan mennä sinne hyvinkin pitkällä ostoslistalla varustettuna, kun kokoan täältä nyt ovelasti parhaat vinkit.

 
At 2/12/11 21:47, Anonymous Kaisla said...

Normiostokset hoituu muualla, mutta Lidliin on aika-ajoin mentävä.

Suklaat joo, ja se bourbon-vaniljajäätelö! Kesäisin myös tosiherkkuja puikkojäätelöitä monipakkauksissa tulee ostettua pakastimeen.

Pakastetuotteet on lidlissä mun mielestä laadukkaita. Helppoja arki-iltoja varten jemmaan pakastimeen lidlin kananugetteja, jotka ei oo mitään jauhettua mössöä vaan broilerin filettä paneroinnilla. Nam!

Nykyään kun ne on muuttanu niitä kassalinjastojakin suomalaisemmaksi niin se on ihan kiva kauppa :)

 
At 2/12/11 22:49, Anonymous Anonyymi said...

Niin, Aatun Valinta.
Mua Lidlissä töykkää, kun asiakasta pidetään varkaana. Olen nähnyt, kun valvontakamera zoomaa asiakkaan kädessä olevaan tavaraan, josta asiakas oli lukemassa tuoteselostetta.
Kaveri oli töissä konsernissa ja lähti pois sieltä henkilöstöpolitiikan takia. Itselle tullut tuota kautta ehkä hieman liiankin negatiivisesti leimaavaa tietoa.

 
At 5/12/11 18:46, Anonymous Heli said...

Lidlin valikoima vain laajentuu vuosien myötä. Minulle aluksi Lidlissä käynti oli vanhojen Saksan aikojen fiilistelyä, mutta tänä päivänä siellä voisi periaatteessa tehdä viikon kauppaostokset. Ellei mies haluaisi kerättävän sbonusta. Siksipä se edelleenkin on vähän niinkuin herkkukauppa. Lidlin tuotteet ovat parempia kuin muiden ketjujen, jos ei oteta huomioon kotimaassa valmisteetuja eineksiä.

Kaupan pekoni on tosiaan parasta. Pitkän Lidlin pekonirupeaman jälkeen meillä oli Atrian pekonia eikä se maistunut hyvältä. Samoin perunasalaatti ja monesti jo mainittu vaniljajäätelö sekä aurinkokuivatut tomaatit saavat etsiä vertaistaan.

Omia vielä mainitsemattomia lemppareita ovat mm. pienet nurnbergiläiset bratwurstit, punajuuriviipaleet, ruskeat herkkusienet sekä kirsikkahillo.

Kaupan hinta-laatusuhde on kohdillaan. Esimerkkinä maalaisleipä, joka paistopisteessä maksaa 1,99€. Sisältää myös ruista. Fazerin maalaisleipä (750g) oli viimeksi liki 3,50€.

 
At 5/12/11 18:53, Anonymous Heli said...

Ai niin, se maalaisleipä painaa 1kg.

Toivoisin kaupan valikoimiin takaisin vaniljasokerin, kuivatun ruohosipulisilpun sekä pakastamattoman lehtitaikinalevyn.

 
At 7/12/11 14:08, Anonymous Anonyymi said...

Lidlistä ostan oliivioljyä, tomaatteja ja tomaattimurskaa ja tomaattipyrettä, juustoja (erityisesti ranskalaisia) ja juustoraastetta, jugurttia,juureen leivottua maalaisleipää tai myslileipää paistopisteestä, Serranon kinkkua, olutta ja Black Rat-siideriä. Viimeksi ostin kalkkunan 3,4 kg, 12,99€ ja oli erinomainen. Myös kotimaiset yrtit ovat hyviä ja Royal Gala ja Pink Lady omenat. Töissä on puolen kilon pussi kuivahedelmiä, jotka ovat hyviä iltapäivän makeannälkään ja niissä on suurin osa muuta kuin luumuja, toisin kuin muiden kauppojen sekahedelmissä.

 
At 7/12/11 14:11, Blogger Salla said...

Täytyypä muuten antaa erityismaininnat valkosipulituorejuustolle (pyöreässä rasiassa) ja chilituorejuustolle. Niitä söisi paljaaltaan. Rasiatolkulla.

 
At 7/12/11 22:46, Anonymous Kristian said...

Biohajoavat pussit! Ei mitään hajua onko ne halvempia, mutta alkoi ärsyttämään kun normikaupan biopussit ei kestä juuri mitään kuumaa/päivää pidempää ässehtimistä. Ennen pusseissa ei ollut kahvoja, mutta nykyään on ja voi surutta laittaa kuumat kahvinporot pussiin ilman pelkoa että pussi leviää matkalla kompostorille.

 
At 11/12/11 17:25, Blogger Anna said...

Muutamamien vuosien kokemuksella voi aidosti kehua ainakin näitä tuotteita, jotka ovat myös "normikauppoihin" verrattuna hyvinkin edullisia. Eli tässä meidän talouden Lidl-shoppinglist:

*Saskia kivennäisvesi
*Kania salsakastike
*Kolmion mallinen "parmesaani"
*Velbo-emmentaljuusto (taitaa olla muuten Valion valmistama)
*Täysjyväspagetti ja Italia-viikkojen spesiaalimmat pastat
*Linessa maustamattomat jugurtit
*Aurinkokuivatut tomaatit
*Jäätelöpuikot (sellaiset Magnum-tyyppiset)

Ja paljon muutakin mutta muistini loppui tähän...

 
At 11/12/11 22:15, Blogger Rosmariini said...

Kiitos taas kommenteista! Tänään matka sattui Lidlin ohi, mutta eihän se sitten ollut auki, höh ja pöh.

 
At 21/12/11 22:23, Anonymous Anonyymi said...

Kiitos keskustelunavauksesta ja ihanista vinkeistä!

Kävin heti herkkuostoksilla ja tykästyin erityisesti yllä mainittuun fetajuustoon. Purkkikalamatat seurana tuli maistuva fetasalaatti-iltapala. :)

Olen aiemmin ostanut tuorepuristettua luomuomenamehua, mutta nyt harmikseni huomasin, että se oli muuttunut ei-luomuksi (ja hinta laskenut). Lidlin tuorepursitettu appelsiinimehu on edullista (se ei ole koskaan luomua ollutkaan).

Hain ennen koirannamit sieltä, siellä oli sellaisia Gerodog-pötköjä, joissa ei ollut säilöntäaineita eikä sokeria, kuten melkein kaikissa koirannameissa, mutta niitä ei ole valitettavasti enää näkynyt. On vain sellaisia lätysköjä, joissa on lisäaineita, eivätkä ne ole koirien mielestä yhtä houkuttelevia. Juurikin nuo koirananmin hakureissut pitivät minut säännöllisenä Lidl-asiakkaana, mutta nyt tulee käytyä harvemmin.

Noita biojätepusseja täytyy ehdottomasti testata, kiitos vinkistä :)

 
At 21/12/11 22:25, Anonymous Anonyymi said...

Ainiin ja ostin myös heti tuota rasvaisempaa maitorahkaa! En ollit koskaan huomannut sitä vaikka vuosia olen haikaillut kunnon maitorahkan perään. Kylläpä tuli ihanaa rahkaa.

Kiitos tästäkin vinkistä! :)

 
At 27/12/11 23:42, Anonymous Anonyymi said...

Lidl:stä lähtee pääasiassa mukaan limsaa, eipä oikeastaan muuta. Joskus kun siskon kanssa siellä käyn ja sisko ostaa ruokaa kuulee varmaan koko kauppa kun perään tuotteiden alkuperämaata. Tästä olen lähestulkoon kaikessa ruokaan liittyvässä tarkka (varsinkin maito-ja lihataloustuotteet, juustoissa katson hieman läpi), että kotimaista tuetaan. Voin pitää tästä aiheesta myös kattavan puheen (äitini sellaisia ainakin on joutunut kuuntelemaan, kun siellä kahvipöydästä löytyy lidl:n maitoa ja minä olen Valion tyttö).

Tulevan ammattini kannalta on kuitenkin tärkeää että tuen suomalaista tuottajaa ja mieluiten ostan lähellä tuotettuja ruokia, kun niihin vaan on mahdollisuus. Siksi Lidl:stä tarttuu hyvin harvoin mukaan mitään ruokaa.

-Suosi Suomalaista!-

 
At 28/12/11 00:47, Anonymous Anonyymi said...

"Voin pitää tästä aiheesta myös kattavan puheen (äitini sellaisia ainakin on joutunut kuuntelemaan, kun siellä kahvipöydästä löytyy lidl:n maitoa ja minä olen Valion tyttö)."

Lidlin Milbonan maitotuotteet on itseasiassa suomalaista maitoa. Juuri samaa tavaraa mitä laitetaan vain Valion purkkeihin:) Kaverini on nimittäin Valiolla töissä...

Se on muuten jännä juttu, että sisältö voi olla sama esim. muissakin halpistuotteissa, mutta pakkauskuluissa säästetään ja lätkästään vaikka Pirkka -merkki kanteen. Olen töissä kaupassa ja esimerkiksi osa Pirkan valmisruuista tulee Snellmanilta jne


Ai niin ja ihan asiastakin vielä, että Lidlissä tulee käytyä nykyään enemmän kun on ymmärtänyt sen, että miten paljon kaikkia erilaisia herkkuja löytyy! Iso Salami-tanko ja chorizo on ollut aluksi ihan ykkösiä, mutta pikku hiljaa lempparilista on kasvanut jättimäiseksi... Ai niin ja pekonikuutiot rasiassa toimii pasta garbonarassa plus se kolmion mallinen "parmesaani", en muista yhtään nyt nimeä... nam nam:)

 
At 1/2/12 15:59, Blogger Piia said...

Hauskaa lukea tätä, mm. Valion-tyttö kommenttia, kun minä boikotoin Valiota aina kun voin ja kannatan osuusmeijereitä, koska mielestäni Valio on ajanut alas paikallistuotantoa rajuiten koko maassa. Ensin ostettiin pienmeijerit ja sitten suljettiin se.

Mutta kotimaista kannatan ja todellakin Lidlissä myytävä suomalainen maito on edullisinta, laktoosittomana vaihtoehtona monta kymmentä senttiä, naudan jauheliha on loistavaa, he3delmätiski yleensä loistavassa kunnossa, pakasteet monipuolisia...Mutta juuri tuo, kun se Lidl ei osu hyvin kohdalle ajaa siihen, ettei sinne tule mentyä kuin niiden ihanien herkkujen perässä - suklaat, keksit, juustot.

 
At 2/2/12 01:42, Anonymous Anonyymi said...

Ei muuten kaikki Lidl:n maito tule Valiolta, ainakaan meidän Lidl:n (osaan-lukea-purkista-valmistajan). Ja ehkäpä siksi kannatan ennemmin tuota Valioa, koska suurin osa tuntemistani tuottajista on Valion tuottajia(tuen toki myös paikallista pienmeijeriä, mutta maito pitää olla Valiolta). :) Suurimmassa boikotissa täällä on Arla-Ingmann, Lidl:ä voin tarvittessa katsoa ohi silmieni. No, Lidl on hyvä karkki ja limpparikauppa!

Terveisin Valio-Tyttö ;)

 
At 29/7/14 17:42, Anonymous Anonyymi said...

....yllätyin paperipusseista vain 0,20 pussi iso ja komea.
Muovipussit rumia ja omituisen kokoisia.kerralla enemmän

 

Lähetä kommentti

<< Home




pastanjauhantaa(at)gmail.com


Related Posts with Thumbnails