tiistaina, lokakuuta 11, 2005

Omppupomppu

Vaanilan maineikkaasta koekeittiöstä on heitetty yön aikana pastanpurijoiden kotiluolaan haaste. Ihanhan tässä meinaa aloitteleva ruokajournalisti hämmentyä. :)

Vanhalle Apple-fanaatikolle omenakokkaus kuulostaa kuitenkin harvinaisen kiintoisalta projektilta. Lisäksi olemme erikoistuneet humalahakuisiin vieraisiin, joten eiköhän täältä jonkinlainen apple partyn idea irtoa, kunhan ennätämme saada omat omenapadat porisemaan ja pään sisäiset reseptiarkistot järjestykseen.

Joten Pastanjauhannassa luvassa loppuviikosta: Suuri sadonkorjuuhenkinen omenaspesiaali.

1 Comments:

At 11/10/05 13:41, Blogger Rosmariini said...

Kuten ehdin just kirjoittaakin tuonne ylös, kokkiblogeja on sen verran vähän, ettei niiden suhteen voi olla liian valikoiva. Ja Hellapoliisi on kai kuitenkin Suomessa ihkaensimmäinen ruokaan erikoistunut blogi, jonka ruoka-arkisto on lisäksi (päivitysten puutteesta huolimattakin) varsin monipuolinen. ;)

Mutta jospa Hellapoliisikin tuosta vielä virkoaisi. Olisihan se hauskaa saada ammattilaisenkin näkökulmaa peliin. Täältä ilmoittautuu ainakin yksi innokas kommenttilootailija, joten siitä vaan ryhmäblogia perustamaan.

(Sinänsä ymmärrän kyllä hyvin, että päivitykset ovat takunneet - tuskin itsekään jaksaisin pitää omaan työhöni liittyviä sivustoja yllä kovinkaan aktiivisesti, kun parhaat tuotokset menisivät kuitenkin sinne, missä niistä maksetaan.)

 

Lähetä kommentti

<< Home




pastanjauhantaa(at)gmail.com


Related Posts with Thumbnails